Cis (tijdelijk niet plaatsbaar)

Dit kleine zwart-witte manneke is Cis, zijn geschatte geboortedatum is 23 september 2022. Cis is zwervend gevonden en zo bij Hokazo gekomen. Helaas heeft niemand zich voor hem gemeld dus hij zoekt een nieuw baasje.

 

Cis verstopt zich in eerste instantie, maar zijn nieuwsgierigheid wint het van zijn angst. Eerst word je begluurd vanuit een schuilkubus en na een tijdje komt Cis eruit en gaat rond drentelen. Van de ene kant van het verblijf naar de andere kant van het verblijf. Maar wel op veilige afstand want het is toch nog wel spannend voor hem.

 

We zitten dan stiekem te genieten van zijn gedrag: ‘ik kom eraan, nee toch maar niet of toch wel, NEE toch maar niet.’

Maar die nieuwsgierigheid zorgt er wel voor dat we contact met Cis kunnen maken. Voor Cis zou het heel fijn zijn dit in een eigen huisje te kunnen doen, waar hij steeds met dezelfde mensen te maken heeft. Dat zou hem zeker meer vertrouwen geven. Ook zou het fijn zijn als er al een sociale, jonge kat aanwezig is of met hem mee mag verhuizen, zodat hij een goed voorbeeld heeft en een steunmaatje waar hij zich aan op kan trekken.

 

Geboortedatum 23/09/2022
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo gevallen voor dit lieve snoetje als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.