Cleo

Deze knappe, cypers met witte kater is Cleo, zijn geschatte geboortedatum is 5 mei 2020. Cleo is als zwerfdier binnengebracht en had helaas geen chip en niemand heeft zich gemeld voor Cleo.

Cleo is een angsthaasje en hij weet niet zo goed wat wij van hem willen. Eigenlijk niks, we willen hem een fijne toekomst geven. Cleo zit nu al een tijdje bij ons en je ziet dat hij wel stapjes maakt om ons te vertrouwen. We zijn dan ook heel trots op Cleo. Cleo geniet van de snoepjes die hij krijgt.

Als we nu binnenkomen in zijn verblijf zie je hem vanachter het kattenluikje stiekem naar ons kijken. En als we dan in de buitenruimte komen zit hij op de krabpaal op de snoepjes te wachten. We kunnen duidelijk aan Cleo’s blik zien dat hij steeds relaxter wordt in onze buurt.

Cleo kan met een andere kat geplaatst worden, want hij is katsociaal. We plaatsen Cleo niet bij kleine kinderen omdat dit teveel stress zal geven voor Cleo.

Een goed afgezette tuin waar Cleo van kan genieten zou wel heel fijn zijn.

Geboortedatum 05/05/2020
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo verliefd op Cleo als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.