Connie

Connie is een knap meisje met een geschatte geboortedatum van 30-11-2016. Ze is als zwerfdier bij ons binnengekomen en wij gaan nu op zoek naar een geschikte plek voor haar.

Connie is een angsthaasje, maar ze maakt grote stappen in haar socialisatie. Waar Connie eerst alleen maar blies als we bij haar in de beurt kwamen en zelfs op je af kwam om aan te vallen, blaast ze nu nog maar af en toe naar ons, meer uit gewoonte. Maar deze knappe meid komt steeds meer los.

Als we nu in haar verblijf komen, komt ze van buiten naar binnen gesneld om ons te begroeten. Ze gaat dan op een krabpaal zitten wachten tot ze haar snoepjes krijgt. We hebben Connie al veel snoepjes gegeven om haar contact met ons te laten maken.

We denken dat als Connie een fijn en rustig huisje krijgt met haar eigen verwenmens dat ze uiteindelijk om gaat. Dit kan even duren, maar dat gaat echt gebeuren als zij het tempo mag bepalen. Als niks moet en alles mag dan komt ze vanzelf los en natuurlijk wat zakjes snoep. In het begin zal ze wel een terugval krijgen.

We plaatsen Connie niet bij honden en kinderen omdat die haar teveel stress zullen opleveren.

Een kattenren of goed afgezette tuin zal Connie op prijs stellen, zodat ze op een veilige manier een frisse neus kan halen.

Geboortedatum 30/11/2016
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Wil jij deze lieverd voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!