Dae

Deze twee knapperds zijn Dae en Dobbe. Ze zijn kort geleden als zwerfdieren bij HoKaZo binnen gekomen.

De geboortedatum van Dae wordt geschat op 8 maart 2016 en de geboortedatum van Dobbe wordt geschat op 1 september 2019.

Deze twee mooie katers zijn kort achter elkaar op dezelfde plek gevonden en dat ze samen horen is goed te zien (zie filmpje). Ze zoeken elkaar op en geven elkaar kopjes en krullen hun staartjes in elkaar. Daarom worden die twee samen geplaatst, want deze kameraadschap halen we niet uit elkaar.

Deze twee lieverds zullen zeker niet meteen op je afstormen maar tonen wel interesse als we wat lekkers bij ons hebben. Als wij ze hun bakjes met eten voorzetten beginnen ze vrijwel direct te eten. Dae en Dobbe laten zich al af en toe voorzichtig aaien en pakken ook weleens vloeibaar snoep van onze vinger. Het begin is gemaakt in hun socialisatie. Je kan duidelijk merken dat ze steeds vrijer worden, de heren gaan al heel uitdagend voor ons liggen te draaien op de grond of krabpaal.

Voor Dae en Dobbe zoeken wij een thuis waar het lekker rustig is en waar ze op hun eigen tempo de wereld en hun eigen verwenmens(en) mogen leren kennen. Op zijn tijd wat lekkers, een zacht mandje om samen in te slapen en een dito verstopplek.

Ze moeten samen geplaatst worden want ze zijn aan elkaar gehecht. Een veilig afgezette tuin zou fijn zijn. Een goed afgemaakt balkon kan natuurlijk ook. Dat is wel zo ongeveer alles wat ze nu willen. Kun jij hen dit bieden?

Naam Dae
Gechipt Ja
Gevonden op 25/02/2022
Gevonden in Mill
Geboortedatum 18/05/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood
Ras Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja