Diede

Dit zijn Diede en Demi twee knappe jonge dames, ze zijn als zwerfdier bij Hokazo gekomen. De geschatte geboortedatum van de dames is 1 juni 2021. Ze komen met meerdere katten van dezelfde locatie en Diede en Demi kunnen het goed vinden met de hele groep. Diede en Demi zijn echte kattenkatjes, ze kroelen wat af met elkaar en de rest van de groep.

Diede en Demi waren in het begin bang van ons mensen, maar ze leren superhard en dat is zo mooi om te zien. Waar je ze eerst snel vluchtig kon aaien komt Demi nu zelf naar je toe om geaaid te worden. Diede vindt het nog net wat spannender, maar ook die kan je al kort aaien. Geef het wat tijd en deze twee angsthaasjes groeien uit tot twee grote knuffelkonten. Dit filmpje is van Demi met Dirk, maar dat is het mooie aan kattenkatjes die zoeken elkaar allemaal op.

In het begin in hun nieuwe huisje zullen ze zich weer even wat terug trekken, maar dit komt weer goed als ze hun nieuwe omgeving en mensen kennen.

Geboortedatum 01/06/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Neem gerust contact op als je denkt dat Diede en Demi en jij bij elkaar passen. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!