Divera

Dit is Divera een knappe schildpad, geschatte geboortedatum is 1 september 2019. Divera is als zwerfdier gevonden en zo bij Hokazo gekomen.

Divera is bij onbekende nog een angsthaasje, maar als je d'r eenmaal kent is ze dat al niet meer. Deze knappe dame laat zich uitgebreid aaien door mensen die ze goed kent. Ze komt naar je toe gerend als je haar verblijf binnenkomt en begint meteen langs je benen te strijken. Natuurlijk zal ze bij plaatsing wel weer even wat afstand nemen, maar het zit erin en ze kan alleen nog verder groeien in haar socialisatie.

Divera is net als de rest in haar verblijf een echte kattenkatje. Bekijk ook haar schattige filmpje.

Met geduld, liefde en veel lekkere snoepjes komt Divera er wel. We plaatsen Divera met een andere kat uit haar verblijf of bij een sociale kat die al in het huis verblijft. Divera zal in het begin wel de nodige tijd nodig hebben om haar plekje te vinden en verder te werken aan haar socialisatie.

Geboortedatum 01/09/2019
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om Divera te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.