Dommel

Onze Dommel is een knappe driejarige kater. Zijn vacht is cypers-wit van kleur en heerlijk pluizig. Zijn geschatte geboortedatum is 29 maart 2020.
Dommel is een verlegen katje dat een beetje pech heeft gehad. Hij is vermoedelijk door een hond in zijn staart gebeten. Die wond is flink gaan ontsteken en daardoor moest zijn staart een stukje geamputeerd worden. Het is voor Dommel niet verstandig als hij nog vrij buiten wandelt, daarom plaatsen we hem als binnenkat.
Toen Dommel binnenkwam was hij heel bang, maar alle medische handelingen onderging hij braaf. Momenteel verblijft Dommel in een pleeggezin, waar hij al goed te aaien is. Soms schrikt hij nog van je hand en dan kan hij slaan, daarom is hij geen match voor kinderen.Dommel is verlegen en heel voorzichtig, maar in dat voorzichtige katje schuilt een speels en nieuwsgierig diertje. Zodra er een hengeltje tevoorschijn komt is Dommel van de partij en speelt hij fanatiek. Ook maakt hij dan tijd om kopjes geven en geaaid te worden.
Dommel is vriendelijk en geïnteresseerd in andere katten, maar hij kan ook goed zonder. Hij is ontwormd, ontvlooid, gechipt, geënt en geneutraliseerd. Bij een wederzijdse klik mag hij direct geplaatst worden.

Geboortedatum 29/03/2020
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!