Dopey

Deze knappe bange rood-witte kerel is Dopey, Dopey is gevonden en niet meer opgehaald. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 3 maart 2019.

Dopey is een echte angsthaas. Hij vindt mensen nog erg spannend, hij laat dit duidelijk merken door te blazen. Mocht je dus voor Dopey kiezen is het erg belangrijk dat je veel geduld hebt en zin hebt in een uitdaging. We verwachten wel dat hij met veel tijd, rust en lekker eten een sociale kat kan worden.

Naar andere katten is Dopey erg sociaal, het zou dan ook goed zijn voor zijn socialisatietraject om geplaatst te worden bij een andere kat- en mens-sociale kat die hem kan laten zien dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Hij zoekt hier in de ruimte waar hij verblijft de andere katten echt op.

Doordat Dopey nog een echte angsthaas is plaatsen we hem niet bij honden en kinderen, dit zal hem te veel stress opleveren.

We verwachten dat Dopey na zijn gewennings- en socialisatieperiode graag weer naar buiten zal gaan om een frisse neus te halen. Dit kan voor Dopey door vrij naar buiten te gaan maar een afgesloten balkon of tuin is voor hem ook voldoende.

Geboortedatum 03/03/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo gevallen voor dit lieve snoetje als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.