Dora (tijdelijk niet plaatsbaar)

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Dora, een prachtig overwegend wit poesje met her en der zalmkleurige vlekjes. Mijn geschatte geboortedatum is 26 juni 2022.


Ik ben moederloos gevonden toen ik ongeveer 1 maand oud was. Gelukkig kwam ik in een pleeggezin waar ik kennismaakte met andere pleegkatjes. Ondanks dat deze pleegbroertjes en pleegzusjes ouder waren, wist ik mij goed te weren. Ik speel volop mee en als we gaan slapen kruip ik lekker tegen hen aan.


Ik ben een gemakkelijk kitten. Heel vrij, speels en sociaal. Mijn pleegmama denkt wel dat ik het leuk vind om een kattenmaatje te hebben. Heb jij al een jonge kat in huis of wil je naast mij nog een kitten adopteren? Neem dan snel contact op. Wie weet zijn we dan wel een match! Ik mag vanaf 9 september verhuizen. Je krijgt dan een tegoedbon mee voor de tweede enting en de castratie (ja, zo heet dat mij poezen ook).

Geboortedatum 26/06/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur wit/ zalm
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.