Eden

Lieve Eden, wat ben je toch een heerlijke grote knuffelkont! Tot voor kort had je regelmatig last van ontstekingen. Maar de oorzaak is gevonden, je had een poliep in je gehemelte. Deze is verwijderd en je voelt je nu helemaal top!Door al die behandelingen en het contact met je pleegouders ben je zo dol geworden op knuffelen, dat we voor jou een speciaal huisje zoeken.
Je bent heel erg aanhankelijk, zou het liefste elk uur van de dag geknuffeld worden, lekker bij jouw baasje over de schouder hangen, jouw koppie tegen het gezicht van je baasje aan. Je wast ook het gezicht van je baasje graag en geeft dan kleine liefdesbeetjes in de kin. Je hebt die aandacht nodig, daarom zoeken we voor jou iemand die veel thuis is en die houdt van jouw gezichtsbehandeling.
Daarnaast speel je erg graag met de andere katten in jouw pleeggezin. Een maatje die ook rond 1 jaar oud is, zou super voor jou zijn.
Je vindt het heerlijk om buiten in een afgezette tuin te zijn. Lekker rennen, geurtjes opsnuiven en achter vliegjes aanzitten, dit doet jou goed. Maar wel lekker veilig in eigen tuin, dus goed afgezet, waar geen honden of auto’s bij kunnen.
Het is een heel lijstje, maar jij bent dit dan ook dubbel en dwars waard. Jouw geboortedatum is geschat op 10 juni 2022.
Je hebt al je basisentingen gehad, bent gecastreerd, ontvlooid, ontwormd en gechipt en je mag per direct verhuizen naar jouw eigen forever home.
Heb je interesse in onze lieve Eden, vul dan snel onderstaand formulier in.

Geboortedatum 10/06/2022
Leeftijd 11 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet