Elvis

Van angstige kittens naar speelse knuffelkonten. Dat is het groeipad dat Elvis en zijn broertje Eros hebben doorlopen. Hij is als angstig katertje gevonden en onder de vleugels van het pleeggezin langzaam over zijn angst voor mensen heen gekomen. Bij onbekende situaties is hij nog wat achterdochtig, maar met nog wat tijd, geduld en liefde zal ook dat steeds beter gaan. En van aandacht kan hij al goed genieten. Zijn geschatte geboortedatum is 28 april 2022.

Kriebelen op zijn rug vindt hij heerlijk, laat zich ook op zijn buikje aaien. Als Elvis ziet dat zijn broer Eros zich goed laat benaderen en mensen ok zijn, dan komt durft ook hij.
En stoeien dat ze kunnen met z'n tweetjes. Erg leuk om te zien. Ook met het andere kleinere kitten, dat wat later in het pleeggezin terecht is gekomen, speelt hij graag. Hij heeft haar met veel nieuwsgierigheid eerst een tijdje bekeken en al snel was het ijs gebroken en begonnen ze met elkaar te spelen.

Een gezin met jonge kinderen zal nog wat te overweldigend voor hem zijn.

Foto 1: Elvis, Foto 2: Elvis met zijn moeder, Foto 3: Eros (links) en Elvis (rechts)

 

Geboortedatum 28/04/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse in het lieve snoetje van Elvis? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.