Eros

Van angstige kitten naar speelse knuffelkont. Dat is het groeipad dat Eros heeft doorlopen. Hij is als angstige katertje gevonden en onder de vleugels van het pleeggezin langzaam over zijn angst voor mensen heen gekomen. Bij onbekende situaties is hij nog wat achterdochtig, maar met nog wat tijd, geduld en liefde zal ook dat steeds beter gaan. Eros is een nieuwsgierige baasje, die geniet van aandacht. Zijn geschatte geboortedatum is 28 april 2022.

Kriebelen op zijn buikje vindt hij heerlijk en hij komt al snel naar mensen toe om kopjes te geven en aandacht te vragen.
Eros stoeit graag met zijn broertje Elvis. Erg leuk om te zien. Ook met het andere kleinere kitten, dat wat later in het pleeggezin terecht is gekomen, speelt hij graag. Al snel was het ijs gebroken en begonnen ze met elkaar te spelen.

Omdat broertje Elvis veel steun heeft aan Eros in zijn ontwikkeling, en Eros erg gehecht is aan zijn broertje, willen we deze heertjes alleen als duo laten adopteren. Een gezin met jonge kinderen zal nog wat te overweldigend voor ze zijn.

Foto 1: Elvis, Foto 2: Eros (links) en Elvis (rechts) Foto 3: Eros

 

Geboortedatum 28/04/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet