Fanny

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Fanny, een prachtig zwart poesje met een glimmend vachtje. O ja, ik heb ook nog een klein wit befje.

Samen met mijn zusje Famke ben ik gevonden. Onze geboortedatum wordt geschat op 23 augustus 2022.


We zijn niet bij mensen opgegroeid want we waren toen we bij onze pleegmama kwamen erg bang. Langzamerhand beginnen we te wennen en mag onze pleegmama ons wel pakken en kriebelen. Maar we durven er nog niet zo goed van te genieten. Onze pleegmama heeft er alle vertrouwen in dat we op den duur minder schuw zullen zijn. We maken, op ons eigen tempo, al hele mooie stapjes. Als we ons niet bespied wanen, zijn we heerlijke speelse kittens en stoeien we er flink op los met de andere kittens uit het pleeggezin, Indy en Jip. Het is fijn als we samen mogen blijven maar als er bij ons toekomstige baasje al een jonge kat is, vind ik dat ook prima.


Heb je serieuze interesse en heb je het geduld om mij langzaam op te laten bloeien? Als er een klik is, mag ik meteen verhuizen.

Geboortedatum 23/08/2022
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart/ wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo gevallen voor dit lieve snoetje als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.