Fien

Fien is een prachtige meid met een geschatte geboortedatum van 01-07-2015. Ze is als zwerfdier bij ons binnengekomen, herplaatst en helaas weer teruggekomen en nu gaan wij weer op zoek naar een gouden mandje voor haar.

Fien is nog wat bang voor mensen maar laat zich al wel goed aan ons zien. We mogen haar nog niet aaien en ze komt ook nog niet naar ons toe maar ligt wel al ontspannen in het zicht en kruipt niet meer meteen weg als we haar verblijf in komen. Ze kan een lekker hapje ondertussen ook al wel waarderen.

In de ruimte waar Fien momenteel zit, verblijft ze met andere katjes samen. Fien zoekt hier de andere katjes heel regelmatig op. Ze heeft geen vast “maatje” maar voelt zich wel veilig tussen de andere katten. We plaatsen haar dus enkel in een situatie met of bij een andere kat-sociale kat, die het ook kan waarderen dat Fien contact zoekt.

Fien zit in een verblijf waarbij ze naar buiten kan en ze vindt het hier heerlijk om hier gebruik van te maken. We zoeken voor haar dan ook een huisje waar ze op termijn lekker naar buiten zou kunnen. Het liefst plaatsen we haar in een situatie waarbij ze veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren omdat ze het niet gewend is om vrij buiten rond te lopen.

Fien is nog erg bang voor mensen, daarom plaatsen we haar niet in een situatie met kleine kinderen en/of honden.

Geboortedatum 01/07/2015
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Denk jij het nieuwe maatje voor Fien te kunnen worden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.