Fiep

Hoi allemaal, ik ben Fiep! Rond 11 oktober 2022 ben ik op de wereld gezet hier ergens in het mooie Brabant. Samen met mijn zusje ben ik gevonden en naar het asiel gebracht. Helaas was de klik er niet tussen ons en daarom ben ik nu alleen op zoek naar mijn gouden mandje. Wil jij mij adopteren??

Om het allerbeste mandje ter wereld te vinden heb ik een checklist voor mezelf gemaakt. Waar ben ik naar op zoek?- Duizendmiljoen knuffels per dag- Mensen die veel (echt veel) thuis zijn- Een ander jong katje of kinderen die met me willen spelen- Gezichten waar ik natte kusjes aan mag geven- Neusjes waar ik af en toe in mag bijten- Heel, maar dan ook heel erg veel speelgoed!- Een krabpaal met een hangmandje, of een plekje in jouw bed- Tenen die ik aan mag vallen- Mensen die niet boos worden als ik per ongeluk een frietje van hun bord steel (of twee frietjes)- Iemand die ik urenlang mag achtervolgen, tegen mag kwebbelen en snorren

Fiep is een heerlijk kitten, een droomkitten. Iedereen wil een Fiepje! Maar er is er maar één. We zoeken het allerbeste huisje voor prachtige Fiep. Een huisje waarin mensen bijvoorbeeld thuiswerken, of een huisje waar bijna altijd iemand thuis is. Een huisje gevuld met lieve kinderen of een huisje waar al een jonge kat aanwezig is. Ook met kleine honden heeft Fiep geen enkel probleem. Ze vindt alles leuk, ze vindt alles een uitdaging. Fiep moet bij jou en jouw gezinssituatie passen want ze heeft veel aandacht nodig en houdt van spelen en knuffelen. Kun jij haar dit geven?


Fiep mag, bij een wederzijdse klik, per 2 februari verhuizen.

Geboortedatum 11/10/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja