Fino

Fino is een mooie dame die alweer een tijdje geleden bij ons in pleeg is gekomen. Zij moest even wennen aan ons mensen want ze vond ons namelijk best wel eng. Inmiddels vindt ze ons al minder eng, maar ze blijft toch graag op een afstand.

Wat opvalt is dat ze wel altijd in de buurt is en heel nieuwsgierig is. Een aanraking is echter vaak nog te spannend. Met snoepjes komt ze dichterbij en dan durft ze het lekkers wel van je vinger te likken. Samen spelen met een laserlampje is haar favoriete bezigheid, ze volgt je dan overal naartoe.

Fino hebben we leren kennen als een echte kattenkat. Ze geniet van de aandacht van andere katten. Samen spelen is natuurlijk heerlijk om te doen, maar ook zoekt ze ze op om er lekker tegenaan te gaan liggen.Voor Fino zoeken we een liefdevol adres waar zij zich op haar gemak verder kan ontwikkelen. Het liefst is er al een andere jonge kat aanwezig waar ze vriendjes mee kan worden.

Fino is gechipt en heeft haar entingen gehad. Ze mag direct verhuizen. Haar geboortedatum is geschat op 20 juni 2022. Mocht je interesse hebben in Fino, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 20/06/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit/Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan in een flat Ja