Flap

https://eur04.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fj1OGyTq6mss%3Fsi%3DjLzWGnpMzrO3AvXT&data=05%7C01%7Cingrid%40hokazo.nl%7C7fcf7ca0179648bee00908dbb6de8cd3%7C97da843a8c774dfd8dbd9f9c896d12de%7C0%7C0%7C638304839172974700%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=TCsnloDUpFdWHqi%2BJO9uk1a7fxIVxITD1uAAQMq9CmU%3D&reserved=0

Lapjes kat Flapje heeft nu zoveel zelfvertrouwen, levenslust en vertrouwen in mensen dat ze de stap kan maken naar een nieuw liefdevol en geduldig gezin. Het is een katje dat graag speelt, van lekker eten houdt en onderzoekend is. Flapje is ook een beetje doof, heeft last van stress door schrik en heeft een gevoelige spijsvertering. In het pleeggezin heeft ze samen met de mensen daar ontdekt dat ze gelukkig kan zijn in het gezelschap van mensen.

Hieronder vertel ik over haar persoonlijkheid, haar gezondheid en haar favoriete bezigheden.

Poes Flapje is een heel speels en pittige katje. Ze houdt ervan om met allerlei speeltjes te spelen, maar haar favorieten zijn een hengel met een muisje eraan, een touwtje en ook een stokje dat je onder een lap steekt.  Ze rent dan door de kamer en neemt regelmatig een duik door haar speeltunnel. Ze heeft ook een speelkussen nodig zodat ze lekker op het speelkussen met haar pootjes kan stampen alsof ze een prooi gevangen heeft.  Ze is nieuwsgierig en onderzoekt alle plekken in huis meerdere keren. Dan weet ze zeker dat haar huis nog steeds hetzelfde ruikt.  Ze ligt graag hoog op een krabpaal om uit het raam te kijken naar de vogels.

Poes Flapje is ook een echte lekkerbek. Ze eet graag brokjes, natvoer en vloeibaar snoep Ze is wel kieskeurig in de snoepjes, maar met vloeibaar snoep zit je altijd goed. Ze komt altijd meteen aangerend als ze de deur hoort en ook wanneer het tijd is voor eten. Ze houdt ook al van een beetje knuffelen en aaien. Op dit moment komt ze niet op schoot en kun je niet met de handen haar aan de voorkant aaien, maar ze strijkt vaak langs benen en vraagt om krabbels op haar hoofd aan de achterkant. Ze spint dan heel bescheiden een dank je wel en geeft een beetje onhandige kopjes.Poes Flapje is helaas een beetje doof.  Ze hoort dus niet zo goed als je haar roept of als er een geluid is. Ze is niet bang voor de stofzuiger, dat is een voordeel. Toch kan ze erg snel schrikken, omdat ze je niet hoort aankomen en je haar bijvoorbeeld wil gaan aaien. Op dat moment kan ze wel eens uithalen met haar poot. Ze doet dat uit angst. Gelukkig kan ze nog wel goed zien en ruiken, dus ze kan zich prima redden.

Poes Flapje heeft snel last van stress. Voor haar is een huis met rust, ruimte en regelmaat belangrijk. Ze houdt niet van veranderingen of drukte bij haar in de buurt.  Ze schrikt dan snel en als ze niet weg kan zal ze op dat moment kunnen uithalen met haar nagels. Ook spelen op dat moment haar darmen op. Als er een kattenbak in de buurt is zal ze die gebruiken, maar als dat niet zo en de situatie is voor haar stressvol, kan ze onzindelijk worden en in huis plassen of poepen. Ze heeft een gevoelige spijsvertering, dus ze moet speciaal dieetvoer eten om haar darmen gezond te houden. Met het dieetvoer en genoeg water is haar ontlasting prima.

Poes Flapje is een leuke kleine lapjes kat. Haar geschatte geboortedatum is 1-10-2015. In het pleeggezin waar ze is, maakt ze mensen blij met haar grappige en leuke gedrag. We hopen dat jullie een goed beeld hebben gekregen van Flapje en dat jullie een afspraak komen maken om haar te ontmoeten. Vul bij interesse onderstaand formulier in.

Geboortedatum 01/10/2015
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse om Flap in huis te nemen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!