Flap

Flap is een bescheiden meisje met een geschatte geboortedatum van 01-10-2015. Ze is als zwerfdier bij ons binnengekomen en wacht inmiddels al een jaar op een gouden mandje.

Flap is een verlegen poesje wat nog wat bang is voor mensen. Toch is ze wel erg nieuwsgierig en gek op lekker eten. Daarvoor komt ze ook graag uit haar vertrouwde holletje.

Flap verblijft al enige tijd in ons opvangcentrum. Ze is langere tijd behandeld voor aanhoudende diarreeklachten. Na verschillende onderzoeken, medicijnen en dieetvoer hebben we dit eindelijk onder controle. Flap krijgt daarom wel dieetvoer en zal dit waarschijnlijk de rest van haar leven moeten blijven krijgen.

Andere katten is ze niet van gecharmeerd. Flap loopt er met een grote boog omheen en als één van de andere katten toch probeert om kennis met haar te maken wordt deze op afstand gehouden door een tik. We plaatsen Flap daarom niet in een situatie waar al andere katten aanwezig zijn.

Gezien haar nog wat verlegen gedrag plaatsen we haar niet bij kleine kinderen en/of honden. Grote kinderen die snappen dat ze nog even tijd nodig heeft om te wennen zou eventueel wel mogelijk zijn.

Omdat Flap dieetvoer krijgt is het niet verstandig haar vrij buiten te laten lopen omdat er dan geen controle is op wat ze allemaal krijgt. Ze zou prima als binnenkatje geplaatst kunnen worden of in een voor katten veilig afgezette tuin/kattenren.

Ze ligt goed zichtbaar voor ons en ze pakt ook vloeibaar snoep van de vingers. We aaien haar dan stiekem, maar Flap heeft niks met aaien. Het is niet dat ze bang is, maar ze vindt het niet prettig. Daarom zoeken wij voor Flap iemand die het leuk vind om een dier in hun buurt te hebben. Maar waar ze niks moet, maar gewoon Flap mag zijn.

Geboortedatum 01/10/2015
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij ook gevallen voor dat lieve koppie van Flap? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!