Flap

Flap is een bescheiden meisje met een geschatte geboortedatum van 01-10-2015. Ze is als zwerfdier bij ons binnengekomen en wij gaan nu op zoek naar een gouden mandje voor haar.

Flap is een verlegen poesje wat nog wat bang is voor mensen. Toch is ze wel erg nieuwsgierig en gek op lekker eten. Daarvoor komt ze ook graag uit haar vertrouwde holletje. Flap verblijft al enige tijd in ons opvangcentrum. Ze is langere tijd behandeld voor aanhoudende diarreeklachten. Na verschillende onderzoeken, medicijnen en dieetvoer hebben we dit eindelijk onder controle. Flap krijgt daarom wel dieet-voer en zal dit waarschijnlijk de rest van haar leven moeten blijven krijgen.

Andere katten is ze niet van gecharmeerd. Flap loopt er met een grote boog omheen en als één van de andere katten toch probeert om kennis met haar te maken wordt deze op afstand gehouden door een tik. We plaatsen Flap daarom niet in een situatie waar al andere katten aanwezig zijn.

Gezien haar nog wat verlegen gedrag plaatsen we haar niet bij kleine kinderen en/of honden. Grote kinderen die snappen dat ze nog even tijd nodig heeft om te wennen zou eventueel wel mogelijk zijn. Omdat Flap dieetvoer krijgt is het niet verstandig haar vrij buiten te laten lopen omdat er dan geen controle is op wat ze allemaal krijgt. Ze zou prima als binnen-katje geplaatst kunnen worden of in een voor katten veilig afgezette tuin/katten-ren.

Geboortedatum 01/10/2015
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij het geduld om deze zachte, pluizenbol een fijn leven te geven? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.