Freddy (tijdelijk niet plaatsbaar)

Deze knappe zwart-witte kater is Freddy, zijn geschatte geboortedatum is 16 augustus 2016. Hij is als zwerfdier bij Hokazo gekomen. Toch kunnen wij wel het een en ander over hem vertellen. Hij leefde in een rustige buurt, waar hij overal de weg wist. Maar omdat hij niet gecastreerd was, vocht hij ook regelmatig met andere katers.

Iemand in zijn leefomgeving voerde hem en mocht hem ook voorzichtig aaien na een tijdje. Zij zag dat hij niet helemaal zichzelf was de laatste tijd en vond dat hij geholpen moest worden en zo kwam hij bij Hokazo terecht.

Hier werd hij onderzocht en daaruit bleek dat zijn zicht niet meer zo goed was. We hebben hem behandeld en zijn ogen zien er beter uit. Hij blies dan ook regelmatig naar ons, maar dat hield ons niet tegen om contact met hem te maken.

Freddy is niet blind, maar hij ziet heel weinig en daarom mag hij niet meer vrij naar buiten, alleen in een echt goed afgezette tuin of kattenren.

We denken echt dat hij wel ooit een huisje heeft gehad, want als meneer je kent wil hij heel graag knuffelen.

Freddy doet natuurlijk heel veel op zijn gehoor en reuk. Maar hij is super cute, als je bij hem in het verblijf komt dan springt hij uit zijn krabpaal en komt meteen knuffelen. Soms schrikt hij van zijn eigen stoerheid of omdat je toch dichterbij bent dan hij dacht en dan blaast hij even, om vervolgens weer meteen te komen knuffelen. Hij kan ook af en toe een hapje geven in je hand, niet ernstig en dit zal wel minder worden als hij je beter kent. Hij moet je leren kennen en vertrouwen omdat hij alles op gehoor en reuk moet doen. Het is daarom ook belangrijk om, vooral in het begin, alles rustig aan en met beleid te doen.

Freddy is echt lief en geeft je kopjes, als hij je eenmaal kent en vertrouwt. Je moet natuurlijk wel zijn grenzen leren kennen en waarderen.

We zoeken voor hem een rustig huisje, zonder kinderen en andere dieren. Iemand die er voor hem is en hem accepteert zoals hij is. Waar hij veilig is voor de boze buitenwereld, hij verdient het!

Heb jij interesse in Freddy? Mail dan snel naar admin@hokazo.nl

 

 

 

Geboortedatum 16/08/2016
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij deze lieverd voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!