Fritz

Fritz is een knap mannetje met een geschatte geboortedatum van 30-05-2016. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en nu gaan wij op zoek naar een gouden mandje voor hem.

Fritz is nog wat bang voor mensen maar laat zich al wel goed aan ons zien. We mogen hem nog niet aaien en hij komt ook nog niet naar ons toe maar ligt wel al ontspannen in het zicht en kruipt niet meer meteen weg als we zijn verblijf in komen. Hij kan een lekker hapje on-dertussen ook al wel waarderen. Ondanks dat hij nog niet sociaal is naar mensen willen we hem toch al promoten want misschien is er toch wel iemand die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen aan het leven met mensen. Er zit dus nog een hele socialisatieklus aan dit kereltje.

In het verblijf waar Fritz zit verblijven momenteel meerdere katjes bij elkaar. Fritz vind de aanwezigheid van de andere katjes erg fijn en heeft nu ook een maatje gevonden in Fuzzy. Vandaar dat we dit duo dan ook graag samen plaatsen. Omdat Fritz nog erg verlegen is plaatsen we hem niet in een situatie met kinderen en/of honden. We zoeken voor hem een rustige omgeving bij mensen die hem de tijd en ruimte geven om rustig te wennen.

Fritz zit in een verblijf waarbij hij naar buiten kan en hij vindt het heerlijk om hier gebruik van te maken. We zoeken voor hem dan ook een huisje waar hij op termijn lekker naar buiten zou kunnen. Het liefst plaatsen we hem in een situatie waarbij hij veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren maar na een goede wenperiode zou hij eventueel ook vrij buiten kunnen lopen.

Geboortedatum 30/05/2016
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Heb jij het geduld om deze zachte, pluizenbollen een fijn leven te geven? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.