Fuzzy

Fuzzy is een knappe kater met een geschatte geboortedatum van 01-12-2016. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en wij gaan nu op zoek naar een gouden mandje voor hem.

Over Fuzzy kunnen we nog niet zo veel vertellen. Deze knappe man is nog zo ontzettend bang voor mensen dat we hem nog niet kunnen benaderen. Hij ligt wel vaak in het zicht maar bromt en blaast er gretig op los als we te dicht bij hem in de buurt komen. Ondanks dat Fuzzy nog zo bang is voor mensen willen we hem wel al voorstellen omdat er misschien toch wel iemand is die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen aan het leven met mensen. Er zit dus nog een hele socialisatieklus aan dit kereltje.

In het verblijf waar Fuzzy zit verblijven momenteel meerdere katjes bij elkaar. Fuzzy vindt de aanwezigheid van de andere katjes erg fijn. Omdat Fuzzy nog zo bang is voor mensen plaatsen we hem niet in een situatie met kleine kinderen en/of honden.

Fuzzy zit in een verblijf waarbij hij naar buiten kan en hij vindt het hier heerlijk om hier gebruik van te maken. We zoeken voor hem dan ook een huisje waar hij op termijn lekker naar buiten zou kunnen. Het liefst plaatsen we hem in een situatie waarbij hij veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren maar na een goede wenperiode zou hij eventueel ook vrij buiten kunnen lopen.

Geboortedatum 01/12/2016
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Gun jij deze leukerd een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.