Gale

Gale is een zachtaardig kereltje, geboren op 25 april 2023 in een pleeggezin. Hij is iets voorzichtig bij benadering, maar als hij je kent en zich op zijn gemak voelt bij je, is voor hem alles oké. Hij woont samen met zijn moeder Greet en zijn 3 broers (Guy, Giel en Glenn) in een pleeggezin en dat doet deze jongens goed, ze groeien als kool. Ze zijn bekend met huiselijke geluiden en spelen er samen op los.
Lekker rennen achter zijn broers aan, spelen met de ballenbaan, vissen naar een hengeltje, voetballen met een pingpongballetje, Gale vindt alles leuk.
Gale is ontwormd, ontvlooid, gechipt en heeft zijn eerste enting gehad. Voor zijn 2e enting en castratie krijg je een tegoedbon van Hokazo, die te besteden is bij één van de bij Hokazo aangesloten dierenartsen.
Gale zoekt samen met Glenn een goed thuis en ze mogen met ingang van 7 juli aanstaande verhuizen. Onze voorkeur gaat uit naar een thuis, waar de tuin kat-proof is afgezet, zodat deze lieve kereltjes niet blootgesteld worden aan de gevaren buitenshuis.
Heb je interesse in Gale en Glenn, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 25/04/2023
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Gun jij deze leukerds een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.