Geertje

Ach die Geertje, wat was ze verlegen toen ze in ons pleeggezin kwam, heel duidelijk niet aan mensen gewend. Gelukkig kwam ze in het pleeggezin in ieder geval samen met wat andere katjes in één ruimte. Al snel ging dat goed en had ze veel steun aan haar maatjes (zie Zoro en Diny).
Na een dagje wennen, ging haar socialisatie van start. Rustig aanraken, dit combineren met wat lekkers en zorgen dat haar associatie met mensen altijd positief was. Het ging heeeeeel langzaam de goede richting uit.
Geertje is nu niet meer bang voor mensen en speelt samen met een hengeltje, laserlampje of haar favoriete ballenbaan. Wel is ze kwetsbaar en onzeker en heeft veel steun en liefde nodig, maar wij zijn ervan overtuigd dat zij het in zich heeft om een heerlijk huiskatje te worden.
Voor Geertje zoeken we een rustig thuis waar haar nieuwe personeel haar veel positieve aandacht kan geven en verder kan werken aan haar socialisatie. Het zou voor haar natuurlijk heel fijn zijn als zij mag verhuizen met Diny of Zoro.
De geschatte geboortedatum van Geertje is 12 juni 2023. Zij mag bij een wederzijdse klik direct verhuizen. Kun jij Geertje (en eventueel Diny of Zoro) een liefdevol en veilig thuis bieden, vul dan snel onderstaand formulier in.

Geboortedatum 12/06/2023
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart / wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Zie jij het helemaal zitten om Geertje te leren dat mensen helemaal niet zo eng zin? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.