Gizmo

Lieve Gizmo is geboren op 24 april 2022 en is samen met haar broertjes (Ben en Jerry) en zusje (Loulou) geboren en opgegroeid in een pleeggezin. Gizmo is de kleinste van het stel en kijkt graag de kat uit de boom. Dit doet ze alleen als er vreemde mensen binnenkomen. Dat vindt ze wel even spannend en zit dan op een afstandje de boel te bekijken.


Ondanks dit is Gizmo een ontzettend lief en vriendelijk poesje. Je kunt ze goed oppakken en aaien, maar ze komt nog niet zelf naar je toe. Ze kan heerlijk spelen en is sociaal naar soortgenootjes. Het vraagt dus een kleine investering om haar vertrouwen te winnen, maar dan krijg je er ook een lief en aanhankelijk poesje voor terug.


Omdat ze wat timide is zal ze in een rustige omgeving helemaal tot haar recht komen en zich zomaar kunnen ontplooien tot een echte knuffelkont.Het zou fijn zijn als ze geplaatst wordt samen met 1 van haar broertjes of zusje of als er bij haar nieuwe baasje al een sociale kat woont zodat ze zich daaraan kan optrekken.

Gizmo verblijft in een pleeggezin. Ze is nu, bij een wederzijdse klik, te reserveren en mag vanaf 11 juli geplaatst worden.

Geboortedatum 24/04/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja