Grey

Deze kleine over-sociale en knappe dame genaamd Grey houdt ontzettend van aandacht. De hele dag loopt ze achter je aan en ze komt bijna altijd op je schoot liggen als ze de kans krijgt. Ze is ontzettend lief. Ze is dan ook het gelukkigst als je (veel) thuis bent of in ieder geval op zijn minst een ander vriendje of vriendinnetje heeft rondlopen. Het liefste wordt ze samen geadopteerd met kater Swiebertje, zij zitten nu samen in een pleeggezin en liggen geregeld samen en geven kopjes aan elkaar.
Ze is 6 jaar geschat (21-5-2018) maar aan haar gedrag is dat niet af te lezen; ontzettend actief, speels en dagelijkse zoomies.
Ze is volledig gevaccineerd en hoeft pas weer gevaccineerd te worden in juni 2025. We verwachten dat ze gesteriliseerd is, aangezien ze nog niet krols is geweest. Mocht ze na plaatsing toch krols worden dan ontvangt u een tegoedbon voor de castratie bij een van de bij Hokazo aangesloten dierenartspraktijken.
Ze is gevonden met haar voorpoot door de halsband waardoor een flinke wond is ontstaan en ze was helemaal vermagerd. Na dagelijkse medische zorg is de wond buitengewoon snel dichtgegroeid! We verwennen haar nu met genoeg lekkers, zodat ze ook weer wat aankomt.
Heeft u interesse in knappe, lieve Grey en Swiebertje, vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 21/05/2018
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja