Hanne

Hanne, lieve, knappe Hanne, je werd gevonden met een ontstoken, dichtgegroeid oogje. Na vele vele druppeltjes, wat je allemaal heel lief onderging, was het tijd voor een operatie om te kijken of het oogje te redden was. Helaas, de operatie lukte goed, maar de ontsteking en het opnieuw dichtgroeien van het oogje was niet te stoppen. Wederom honderden druppeltjes, zalfjes en een aantal dierenartsbezoeken later, moesten we besluiten het oogje te laten verwijderen. Zelf bleef je al die tijd opgewekt en superspeels en aanhankelijk.


Je maatje Brasje (zie verhaaltje Brasje elders op deze site) had het af en toe zwaar te verduren want je bent een echte druktemaker en hebt veel aandacht nodig!

Om deze reden moet Hanne ook echt in een gezin terecht komen waar haar personeel de hele dag thuis is en haar kan vermaken (of zij haar personeel, want ze is zeer mensgericht) Als het personeel haar kost moet gaan verdienen is het wel nodig dat er een ander sociaal kattenbeest in het huishouden is. Het is geen katje om alleen te zijn.


Hanne vindt het leven één groot feest en laat zich niet door wat tegenslag, zoals het missen van een oogje, van de wijs brengen. Rennen, springen, spelen, het kan allemaal nog prima. Toch moet Hanne, vanwege deze handicap, als binnenkatje geplaatst worden of in een situatie waar de tuin ECHT catproof afgemaakt is (tips aanwezig). Zij ziet nl. van de linkerkant niet alles aankomen en ook het diepte/ hoogte inschatten is verminderd. Dit kan in het verkeer heel vervelende gevolgen hebben. Bijvoorbeeld auto's of ander gevaar niet tijdig aan zien komen, waardoor gevaarlijke, levensbedreigende situaties ontstaan.


Bij een wederzijdse klik mag Hanne direct verhuizen. Haar geschatte geboortedatum is 25 mei 2022.

Als jij denkt dat Hanne het ideale katje is voor jou, vul dan onderstaand formulier in.

Het pleeggezin zal dan snel contact met je opnemen.

Geboortedatum 25/05/2022
Leeftijd 6 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur wildkleur
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij weten hoe knap Hanne in het echt is? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.