Heinz (tijdelijk niet plaatsbaar)

 

Hier hebben we onze Heinz, de enige echte ” CatsUp “. Dit kleine speelse kereltje heeft een geschatte geboortedatum van 28 juni 2023. Zwervend samen met zijn broer Hilco en zus Hedy gevonden en bij HoKaZo binnengebracht. Niet gechipt/geregistreerd, aan ons dus de taak om een fijn huisje voor ieder van hun óf voor de hele familie een thuis te vinden.

Heinz waant zich een echte jager zodra het speelhengeltje voor de dag komt. Zijn motivatie en enthousiasme om het prooitje te vangen is groot en grappig, vooral wanneer meneertje beet heeft. Speeltijd met zijn nieuwe baasje(s) zal in zijn toekomstig huisje een onderdeel zijn voor zijn verdere socialisatie. Voor veel katten is dit een manier om te ontladen/ontspannen en van groot belang voor de band en opbouwen tussen mens en dier. Lekkere hapjes daarbij niet vergeten!

Aandacht en de tijd daarvoor zijn voor Heinz pluspunten voor zijn levensvreugde. Fijne slaapplekken doen dat ook.

Voor Heinz zou een plaatsing met broer en zus fantastisch zijn. Echter begrijpen wij ook dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Een ander jong speelmaatje of genoeg tijd om dit zelf te vervullen zal hem blij maken.

Een plaatsing (verhuizing) kan voor katten wat spannend zijn: nieuwe omgeving, mensen, geuren etc. Maar veel liefde, geduld en smakelijke hapjes is het medicijn hiervoor.

Heeft Heinz jouw hart veroverd en heb je een plekje vrij om dit lieve katertje een thuis te geven? Ga dan snel naar admin@hokazo.nl.

 

Geboortedatum 28/06/2023
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij het nieuwe maatje voor Heinz (tijdelijk niet plaatsbaar) te kunnen worden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.