Hilco (tijdelijk niet plaatsbaar)

Dit knappe cypers-wit mannetje is onze Hilco. Zwervend samen met broertje Heinz en z’n zusje Hedy gevonden. Vervolgens naar onze opvang gebracht.  Zijn geboortedatum wordt geschat op 28 juni 2023. Bij Hokazo delen ze gezamenlijk een ruimte en zijn daarom nog steeds onafscheidelijk geweest.

Hilco is het type “de kat uit de boom kijken”. Zodra de kat eruit gekeken is komt hij los en gaat voorzichtig deelnemen als wij spelen met de hengel. Vervolgens is juist hij degene die in je buurt gaat liggen en zijn nieuwsgierigheid voorzichtig de vrije loop laat. Dit alles enkel wanneer je zelf in het verblijf rustig en kalm bent en hem de ruimte geeft.

Forceren gaat voor hem niet werken. Bij het uitdelen van een lekker hapje is hij geduldiger dan zijn andere gezinsleden. Evengoed vindt hij het ook heerlijk om wat lekkers voorgeschoteld te krijgen.

Wat hem vooral bijzonder en uniek maakt is het vlekje op z’n neusje, zo schattig en mooi.

Voor dit mannetje zoeken wij een forever home. Een gouden mandje gevuld met liefde, geduld, zorgzaamheid en speelgoedjes.

Een verhuizing met alle gezinsleden zou geweldig zijn. Bij zusje Hedy zien we hem het vaakst in de buurt. Een ander (jong) katten speelmaatje is tevens een mogelijkheid. We begrijpen dat dit niet voor ieder forever home is weggelegd. Een baasje(s) dat meer thuis kan zijn en samen met Hilco wil spelen om hem langzaam het vertrouwen in mensen te kunnen geven is een andere optie.

Zolang er veel liefde/geduld én kattenhapjes zijn zal hij kunnen uitgroeien tot een gelukkig ventje.

Heb jij dat forever huisje voor Hilco? Een huisje waar geen honden en kleine kinderen zijn vanwege hun onvoorspelbare enthousiasme.

Sta je te popelen om hem in dat huisje van jou te ontvangen en hem zijn gouden mandje te geven?

Zeg je ja, dan zeg je ja voor een leven samen met dit leuke katertje. Dan ben jij de gedroomde kandidaat voor hem.

Ga naar admin@hokazo.nl en meld je aan voor Hilco.

Geboortedatum 28/06/2023
Leeftijd 5 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Vind jij Hilco (tijdelijk niet plaatsbaar) net zo aandoenlijk als wij? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.