Horner (Timo)

Hallo allemaal, mijn naam is Horner (mijn pleeggezin noemt mij Timo) en ik ben een echte knappe, dappere doorzetter. Mijn geschatte geboortedatum is 1 maart 2012, wat mij al een oudere charmante en aantrekkelijke heer maakt.

Ik ben eind februari gevonden in het Land van Cuijk waar ik een zwerversbestaan leidde. In het asiel had ik een klein hokje waar ik niet erg gelukkig was. Al gauw mocht ik naar een pleeggezin waar ik sinds half maart verblijf.

Ouderdom komt met gebreken zeggen ze wel eens. Ik heb een verdikte hartspier, ben FIV + en heb het syndroom van Horner. Gelukkig hoef ik hiervoor geen medicijnen en op dit moment voel ik me al geruime tijd helemaal top!Mijn allergrootste hobby is eten. Dit is ook wel terug te zien aan mijn prachtige springvel. Ondanks mijn iets te hoge gewicht kan ik nog heel goed springen. Zo vind ik het heerlijk om lekker te zonnen op de vensterbank of gewoon naar buiten te kijken. Spelen met een hengeltje vind ik ook leuk. Eigenlijk vind ik spelen met alles wat op een touwtje of kabeltje lijkt erg interessant.Je mag me zoveel knuffelen als je wilt. Ik heb nu mijn eigen mandje, maar een plaatsje op jouw bed vind ik ook wel heerlijk. Je moet niet te veel met je tenen bewegen, want ik vind het erg leuk om daarmee te spelen.Ik heb geleerd vertrouwen te geven en vind het heerlijk om in je buurt te zijn, maar ik kan ook goed alleen zijn.

Als gouden mandje zoek ik een rustige omgeving zonder kinderen of jonge huisdieren. Een plek waar ik fijn mezelf kan zijn en alle aandacht en liefde krijg. Iemand die al ervaring heeft met katten en die veel thuis is, lijkt mij ideaal. Omdat ik FIV-positief ben, mag ik niet naar buiten, maar wel eventueel in een afgesloten tuin of op een balkon, want zonnen is ook een hobby van mij. Ben jij die liefhebbende man en/of vrouw die mij een rustig huis kan bieden en mij nog een mooi aantal jaren wil gunnen? Je krijgt er veel liefde voor terug!


Natuurlijk ben ik inmiddels ook ontvlooid, ontwormd, gechipt, geënt en gecastreerd. Ik mag bij een wederzijdse klik direct verhuizen.


Geboortedatum 01/03/2012
Leeftijd 10 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij weten hoe knap Horner (Timo) in het echt is? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.