Horner

Hallo allemaal, mijn naam is Horner (mijn pleeggezin noemt mij Timo) en ik ben een echte knappe, dappere doorzetter die nu eindelijk een eigen gouden mand mag gaan krijgen. Mijn geschatte geboortedatum is 1 maart 2012, wat mij al een oudere charmante en aantrekkelijke heer maakt.


Ik ben op 24 februari gevonden in het Land van Cuijk waar ik een zwerversbestaan leidde. In het asiel had ik een klein hokje waar ik niet erg gelukkig in was. Al gauw mocht ik naar een pleeggezin waar ik sinds 12 maart verblijf.


Helaas heb ik een enorme waslijst van dingen mee moeten maken; ik zal ze kort opnoemen: ik heb HCM (een verdikte hartspier) en ben FIV +; ik ben geopereerd aan mijn middenoor; mijn gebit werd goed onder handen genomen; ik heb wat artrose in mijn onderrug; ik heb een halfzijdige gezichtsverlamming en het syndroom van Horner (daarom heet ik Horner); mijn rechteroog is vrijwel blind en mijn gewicht is nog aan de forse kant. Van al dat gedoe had ik nogal wat stress waardoor ik ben gaan krabben. Maar het goede nieuws is dat nu alles onder controle is en ik heel stabiel ben!


Ik eet en drink graag en heb weer zin in een goed leven. De dierenarts heeft daarom zijn toestemming gegeven om een plaatsje voor mij te zoeken. Het is helaas niet te voorspellen of/ wanneer mijn klachten weer kunnen opspelen maar nu voel ik mij goed en gebruik ik geen medicijnen. Ik vind het heerlijk om lekker op bed te liggen slapen en speel graag met je tenen als je die beweegt. Met een hengeltje of muis spelen vind ik ook leuk maar dan moet ik niet te enthousiast doen i.v.m. mijn iets mindere conditie. Ik heb geleerd vertrouwen te geven en vind het heerlijk om in je buurt te zijn maar ik kan ook goed alleen zijn.


Als gouden mandje zoek ik een rustige omgeving zonder kinderen of andere huisdieren. Een plek waar ik fijn mezelf kan zijn en alle aandacht en liefde krijg. Een ouder stel of alleenstaande met enige kattenervaring en die veel thuis is lijkt mij ideaal. Ik mag niet alleen naar buiten maar wel eventueel in een gesloten tuin of balkon want zonnen is ook een hobby van mij. Ben jij die liefhebbende man en/of vrouw die mij een rustig huis kan bieden en mij nog een mooi aantal jaren wil gunnen? Je krijgt er veel liefde voor terug!


Natuurlijk ben ik inmiddels ook geënt, ontvlooid, ontwormd en gecastreerd en ik mag bij een wederzijdse klik direct verhuizen.

Geboortedatum 01/03/2012
Leeftijd 10 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Ben jij net zo gevallen voor dit lieve snoetje als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.