Iggy

Ik wil me graag aan jullie voorstellen: ik ben Iggy en ik ben een cypers-witte kater. Ze schatten bij Hokazo dat ik rond 14 februari 2021 ben geboren. Ik ben als zwerfdier bij Hokazo gekomen.

Ik zal nu iets over mezelf vertellen, ik ben natuurlijk een lieve kater. Nee, ik ben echt een lieve bescheiden kater. Ik hou van knuffelen en zowel met jullie mensen als met mijn soortgenoten.
Al denkt een van mijn soortgenoten daar anders over, want ik zit soms met haar op de vensterbank en als ik dan aan het knuffelen ben met jullie mensen, dan geef ik haar ook wat kopjes en het enige wat ik terugkijk is een vuile blik en ze moppert wat. Ik blijf wel volhouden hoor, je weet maar nooit, misschien gaat ze me toch nog wel lief vinden. ;)

Ik zou het dan ook niet erg vinden om samen met een andere kat geplaatst te worden of er moet al een sociale kat aanwezig zijn in mijn nieuwe huisje.

Een goed afgezette tuin zou ik ook wel prettig vinden, ook al geniet ik nu ook van de vensterbank met uitzicht.

Geboortedatum 2021-02-04
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Ben jij net zo verliefd op Iggy als wij? Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.