Jafar

Hier is hij dan, knappe Jaraf! Een enorm lieve, aanhankelijke kater van ruim 4 jaar oud (geschatte geboortedatum 1 april 2019). Nadat Jafar is gevonden is hij in ons pleeggezin opgevangen.
Jafar is een zachtaardige, rustige kater, hij ligt graag bij je in de buurt en geniet van aandacht. Wanneer hij er zin in heeft wil hij nog wel eens spelen met een balletje of een speelgoedmuisje. Jafar is dol op catnip speeltjes, hier kan hij helemaal los op gaan. Gelukkig vindt Jafar het heerlijk om geborsteld te worden, want dat is, gezien zijn prachtige langharige vacht, een dagelijkse taak voor zijn personeel.
In het asiel leek het erop dat Jafar suikerziekte had en hiervoor behandeld moest worden door 2x daags insuline te spuiten. Inmiddels is gebleken dat dit nog niet nodig is gezien de gunstige ontwikkeling van zijn glucosewaarde. Die waardes zijn mooi stabiel en ook de bloedwaardes zijn momenteel goed. Om dit zo te houden zal hij in ieder geval aangepast (diabetes) voer moeten blijven krijgen. Verder is het ook zo dat er regelmatig een druppeltje bloed geprikt moet worden om de glucosewaarde in de gaten te houden. Dat kan gewoon zelf thuis gedaan worden en laat Jafar goed toe.
We weten niet hoe zijn glucosewaarde zich in de toekomst gaat ontwikkelen dus het kan zijn dat er op den duur toch 2x daags insuline gespoten moet worden. Vooral dit laatste is iets waar zijn toekomstige baasje rekening mee moet houden.
Stress beïnvloedt de bloedsuikerspiegel en daarom plaatsen wij Jafar alleen in een rustige omgeving waar geen andere huisdieren of (kleine) kinderen aanwezig zijn.
Mocht je interesse hebben in Jafar, vul dan onderstaand formulier in. Het pleeggezin zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Jafar is direct plaatsbaar.

Geboortedatum 01/04/2019
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers
Ras Kruising Langharig
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze knappe kop? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.