Janne


  
Onze lieve Janne, rond 27 mei 2022 is zij geboren en helaas op straat beland. Daar is ze samen met haar zusje Jara gevonden en door de dierenambulance naar het asiel in Uden gebracht.


Sinds eind augustus zijn de zusjes bij ons en samen met een angstkatje en een heel klein kittentje brengen zij hun tijd hier door. Samen kunnen ze lekker ravotten en rennen graag achter elkaar aan om dan erna flink te worstelen. Met de kleine waren ze in het begin voorzichtig al speelden ze samen graag met zijn staart.


Janne heeft een zacht karakter en zit tegenwoordig graag op schoot om heerlijk geaaid te worden. Een hoop geknor is dan de beloning. Net als haar zusje is Janne bang om wat te missen. Dus als er ergens iets gebeurt dan is zij er snel bij om te kijken of er nog gespeeld kan worden. Janne apporteert ook graag speelgoedmuisjes. Gooi hem weg en ze zal hem netjes terug komen brengen en hopen dat je het weer doet. Haar zusje rent ook steeds mee, maar het muisje is altijd voor Janne.


Beide zusjes zijn volledig gevaccineerd en gechipt. Ook zijn zij onlangs gesteriliseerd.


Kunnen jullie Janne en zusje Jara samen een nieuw en veilig huisje bieden, vul dan onderstaand formulier in.

Ze mogen vanaf 17 november 2022 geadopteerd worden.

Geboortedatum 27/05/2022
Leeftijd 6 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Zwart wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Als deze snoetjes je hart gestolen hebben, wees er dan snel bij door het formulier in de vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.