Jessy

Deze knappe cypers-witte meid is Jessy, haar geschatte geboortedatum is 20 maart 2021. Jessy is als zwerfdier bij Hokazo gekomen.

Jessy heeft echt moeten wennen aan mensen en ze was voor ons eerst helemaal onzichtbaar. Jessy is halverwege april naar een pleeggezin gegaan en dat doet haar goed. Het viel ons meteen op dat ze een beetje loenst en dat is erg aandoenlijk om te zien. Jessy kwam in het pleeggezin vrijwel direct spinnend tevoorschijn toen ze de al aanwezige katten zag. https://youtube.com/shorts/3jYzOH_EkFg?si=f8_E-rCLn5tJaQMc

Ook likt ze graag vloeibaar snoep van onze vingers. https://youtube.com/shorts/CONYkHtQJlo?si=FYKSZnN6JP9F4Y2b
Aaien is nog een stap te ver, maar we zijn wel aan het oefenen. We kunnen niet met zekerheid zeggen of ze ooit geaaid wil worden, maar we zien haar veel stappen maken en in een eigen huisje zullen dat er nog meer gaan worden!

Jessy miauwt ondertussen iedere ochtend heel schattig, omdat ze dan graag naar de woonkamer wil. In de woonkamer zoekt Jessy de andere katten direct op om kopjes te geven en haar mooie, volle staart gaat dan meteen omhoog. Verder loopt ze in de woonkamer ook graag rond, maar ze schrikt nog veel van geluiden en bewegingen van ons. Dan rent ze even terug naar haar eigen veilige kamertje om even later weer terug te komen. Ze hupt dan heel schattig weg, net een konijntje.

We plaatsen Jessy niet bij kleine kinderen en honden omdat dit te veel stress geeft voor haar. We zoeken voor haar een huisje met mensen die veel geduld hebben en haar willen helpen in haar socialisatieproces. Mensen die het ook niet erg vinden als ze nooit een schoot- of knuffelkat wordt.

Bij een wederzijdse klik mag Jessy direct verhuizen. Wil jij deze knappe meid een fijn huisje bieden? Vul dan onderstaand formulier en het pleeggezin neemt contact met je

Geboortedatum 20/03/2021
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij na het lezen van het verhaal interesse in Jessy? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.