Joep
Deze knappe mannen zijn Joep en Boris. Joep en Boris zijn samen binnengekomen en zijn echte maatjes. We zijn dan ook voor deze mannen opzoek naar een huisje waar ze samen naartoe mogen verhuizen.

Joep is de stoerste van het stel. Hij ligt de laatste tijd steeds meer in het zicht en eet ook al vlees waar je bij bent. Aaien is zeker nog een stap te ver, maar we verwachten dat hij met veel tijd, liefde en lekker eten wel voor je zal vallen. Joep is een volwassen man met een geschatte geboortedatum van 1-7-2017.

Boris is de bangere van het stel, hij vind alles nog erg eng, een echte angsthaas. Als je de ruimte binnenkomt zal je hem niet zo snel zien omdat hij vaak verstopt ligt. Maar ook bij Boris verwachten we dat dit goed zal komen.

Joep en Boris zijn erg kat-sociaal en kunnen dan ook eventueel bij een andere kat geplaatst worden. Maar ze vinden het ook niet erg om samen het rijk voor hen alleen te hebben.

We verwachten dat dit duo na een gewennings- en socialisatie periode graag weer naar buiten wil. Ze zouden vrij naar buiten kunnen maar een afgesloten tuin of balkon is voor hun ook voldoende.

Doordat deze grote “stoere” mannen nog niet heel stoer zijn plaatsen we ze niet bij honden of kinderen. Deze zullen hen te veel stress opleveren.Geboortedatum 01/07/2017
Leeftijd 5 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Wit-zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo verliefd op die mooie koppies als wij? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!