Juan

Filmpje Juan mei 2023:
Deze knappe, bescheiden poes met boevenmasker is Juan. Haar geschatte geboortedatum is 1 januari 2021. Juan is als zwerfdier gevonden en bij Hokazo gekomen.
Juan is een angsthaasje, maar bij mensen die ze vertrouwt komt ze steeds meer los. Eind april is ze naar een pleeggezin gegaan. Door de stress wilde ze hier eerst niet eten, maar met veel geduld, rust en lekker natvoer is dit stap voor stap goed gekomen. Juan maakt voorzichtige stapjes in haar socialisatie en ze is best nieuwsgierig. Ze laat zich tegenwoordig zelfs aaien, maar wel op haar tempo en alleen als zij zin heeft. Ze moet hier echt nog aan wennen en kan van de schrik ook ineens wegschieten, maar ze kan er toch ook wel van genieten. Als wij niet in de kamer zijn, horen we dat ze druk aan het spelen is met een muisje of balletje.
Deze jongedame komt er wel met veel geduld en liefde. Als niks moet en alles mag kan deze prachtige poes je zeker gaan verrassen, ze is zo lief. Voor Juan zoeken we een rustig huisje, waar ze echt op haar eigen tempo kan wennen. Iemand die al ervaring heeft met katten en niet te veel van huis is, zodat ze gerustgesteld kan worden en hierdoor goed blijft eten.
In het asiel heeft ze ook met meerdere katten samen gezeten, maar als ze alleen zit is ze veel meer op haar gemak. We plaatsen haar dan ook niet met of bij een andere kat of hond. Ook kleine kinderen zullen haar te veel stress geven.
Heb jij de rust en ruimte om Juan een liefdevol thuis te bieden? Vul dan onderstaand formulier in.
Juan is ontwormd, ontvlooid, gechipt, gesteriliseerd en heeft haar entingen gehad. Bij een wederzijdse klik mag zij direct verhuizen.

Geboortedatum 01/01/2021
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja