Julia

Deze lieverd is Julia, een knappe 7-jarige poes (geboortedatum 10 oktober 2015) die op zoek is naar een fijn, rustig forever home.

Julia is vorig jaar als zwerver bij Hokazo gekomen en werd al snel geadopteerd. Helaas is Julia door persoonlijke omstandigheden terug gebracht naar het asiel en wacht ze momenteel in een pleeggezin op haar gouden mandje.

Julia is een rustig aanwezige kat, ze is onwijs lief en is graag bij je in de buurt. Heel soms komt ze even op schoot liggen maar ze is (nog) geen schootkat. Julia wordt graag geaaid, echter wel wanneer zij dit wil (en geloof me, dit is vaak!). Ze geeft dit aan door kopjes te geven tegen je benen, armen, krant die je aan het lezen bent, je telefoon die je in je hand hebt enz., daarbij hard spinnend. Wanneer ze geen aandacht wil geeft ze dit duidelijk aan, dit moet wel gerespecteerd worden.


Julia houdt niet van drukte. Als het haar te druk is, stopt ze met eten en gaat ze een veilig plekje opzoeken waar ze de hele dag kan blijven zitten. Ze komt pas weer tevoorschijn als voor haar de kust weer veilig en rustig genoeg is. Kinderen zijn te onvoorspelbaar voor Julia. Ze wordt daarom niet geplaatst bij kinderen onder de 14 jaar.


Julia zit in pleeg bij 3 andere katten welke ze tolereert maar totaal geen interactie mee heeft. Voorkeur is dan ook een plekje waar geen andere huisdieren aanwezig zijn.Julia ligt graag in het raamkozijn naar buiten te kijken. Wij hebben hier een afgezette tuin echter toont Julia weinig interesse om naar buiten te willen. Ze zou daarom ook prima passen in een appartement.


Julia heeft een medische bemerking. Bij interesse in Julia zal het pleeggezin jullie inhoudelijk vertellen wat dit inhoud.Dus zoek je gezelschap, heb je een rustig mandje in de aanbieding en ben je bereid om Julia de tijd te geven om te wennen? Dan zou ik zeker reageren op deze lieverd!

Geboortedatum 10/10/2015
Leeftijd 6 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet