Karel

Hoi! Ik ben Karel! Mijn geschatte geboortedatum is 21 april 2022. De mensen van de dierenambulance hebben mij gevonden en meteen naar een pleeggezin gebracht. Ik had mijzelf goed verstopt, want ik vond het allemaal zo spannend! Eenmaal in het pleeggezin moest ik nog steeds heel erg wennen. Ik durfde mij niet zo goed te bewegen en zat het liefst verstopt achter een kastje.


Toen er wat andere kittens bij kwamen zag ik hoe leuk het eigenlijk kon zijn om samen te spelen en rond te lopen. Ik heb daar heel veel van geleerd! Ik ben steeds minder bang, maar durf nog niet zo goed te knuffelen met mijn pleeggezin. Stapje voor stapje kom ik er wel! Wil jij mij een rustig en vertrouwd thuis geven?


Oudere kinderen vind ik geen problemen, maar ik houd niet van drukte en onverwachtse geluiden of bewegingen. Jongere kinderen lijken mij dus niet zo'n goed idee. Ik heb een heel rustig karakter en kijk het liefst rond wat er allemaal gebeurt en lig graag languit op de grond. Dan voel ik mij echt comfortabel.

Soms kijk ik een beetje scheel. Best schattig toch? Hopelijk tot snel!

Geboortedatum 21/04/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Heb jij wat wij zoeken voor Karel? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.