Kareltje

Hallo, ik ben Karel, een kater van 4 jaar, mijn geschatte geboortedatum is 1 december 2019. Samen met mijn 2 jarige partner Neko zit ik momenteel in een pleeggezin.
We zijn aan elkaar gehecht en willen dan ook graag samen naar een nieuw huisje!
Ik ben wel de dapperste van ons tweeën. Ik laat me goed aaien en knuffelen. Neko moet daar nog aan wennen. We zijn allebei heel zachtaardig. ’s Middags doe ik graag een middagdutje, Neko is dan vaak druk met haar eigen dingetjes. Ik kan wel genieten van de rust. Lekker chillen, een beetje geknuffeld worden door Neko, heerlijk! Neko vindt het fijn als ik na mijn middagdutje met haar meespeel, dus dan doe ik dat ook maar. ’s Avonds kruipen we knus tegen elkaar aan in ons mandje.
Andere katten vind ik prima. Niet dat ik ze opzoek maar komen ze naar mij toe dan mogen ze me best even begroeten.
Op dit moment krijgen we Biomevoer omdat we in het asiel last hadden van onze darmen. In het pleeggezin krijgen we regelmatig wat ander eten erbij, en dat gaat tot op heden ook goed. Wellicht kunnen we in de toekomst gewoon met de pot mee eten.
We zijn allebei gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd. Bij een wederzijdse klik mogen wij direct verhuizen. Wil je ons een liefdevol thuis bieden, vul dan snel onderstaand formulier in.

Geboortedatum 01/12/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo gevallen voor deze lieve snoetjes als wij? Vul dan snel onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.