Kareltje

Hoi, ik ben Kareltje, een lief, aanhankelijk manneke. Mijn geschatte geboortedatum is 2 juli 2022.


Op een avond liep ik helemaal alleen langs een drukke weg. Ik was toen maar amper 3 weken oud was. Gelukkig hebben ze mij gevonden en mocht ik naar een pleeggezin. Vanaf het eerste moment daar heb ik het erg goed gedaan en ben ik uitgegroeid tot een leuk kitten. Precies zoals een kitten hoort te zijn: actief, speels, nieuwgierig, ondernemend en een tikkeltje ondeugend.


Ik vind mezelf erg stoer en kan soms best 'lomp' doen tegen mijn pleegzusjes. Wel lief bedoeld hoor maar ook wat onbesuisd. Ik wil daarom bij mijn nieuwe baasje graag een speelkameraadje die tegen mij opgewassen is, liefst wat ouder dan wat ik ben.


Ik lig heel graag bij mijn baasjes op schoot, ik hou ervan om aangehaald en geknuffeld te worden. Ik speel met de volwassen katten in huis en de oren en het staartje van de hond zijn erg leuk speelgoed voor mij. Ik ben gewend aan kinderen.


Ik ben op zoek naar een eigen thuis, het is belangrijk dat daar al een katje aanwezig is die mijn vriendje kan gaan worden. Ik moet me goed kunnen vermaken want ik heb veel energie.


Wil je mijn nieuwe baasje worden, reageer dan snel en wie weet zijn wij wel de perfecte match.

Ik mag vanaf 12 september verhuizen maar kan, bij een wederzijdse klik, nu wel al gereserveerd worden.

Geboortedatum 02/07/2022
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja