Kareltje

Dit is Kareltje, een cyperse kater. Zijn geschatte geboortedatum is 1 december 2019. Kareltje is zwervend gevonden en zo bij Hokazo gekomen en na een tijdje verhuisd naar een pleeggezin. Daar zit hij nu samen met zijn vriendinnetje Neko.

Kareltje vindt het fijn om samen met Neko een verblijf te delen. Hij kan heerlijk ontspannen liggen slapen in zijn krabpaal. Deze deelt hij ook met liefde met Neko. Hij ligt in zijn verblijf relaxt te kijken en knipoogt naar ons terug, maar verder vindt hij het wel prima. In het pleeggezin liep hij wel rond en was hij te porren voor een spel met een hengeltje. Bij ons in het dierenasiel voelt Kareltje zich minder fijn en doet hij dat nog niet. Hij houdt zich wat meer op de achtergrond. Omdat we weten dat het er wel in zit, iemand moet er alleen in geloven dat hij het echt kan.

Vanwege aanhoudende diarreeklachten krijgen Kareltje en Neko speciaal voer, Biome (hoog in vezels). Sinds ze dit krijgen zijn de klachten verdwenen. Ze zullen dit voer dus levenslang moeten krijgen.

Vindt jij kareltje en Neko net zo aandoenlijk als wij? vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Geboortedatum 01/12/2019
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Ben jij net zo verliefd op die mooie koppies als wij? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!