KateyKatey,Zij is een klein van formaat, jonge schildpad poes. Ze heeft grote ogen en korte poten.Ze is geboren op 31-05-2022 en ze heeft 2 zussen, waar ze het heel goed mee kan vinden. Zij heten Knofje en Kiara.

Op 03-08-2022 Is Katey bij mij in pleeg gekomen samen met haar zussen en uiteindelijk 3 andere pleeggenoten. Ook mama Katniss zit hier in pleeg.

Katey is de kleinste van 3, met een groot karakter. In het begin waren zij en Kiara nog angstig en lieten zich niet vaak zien. Zus knofje was daarom ook vaak zorgzaam tegenover beiden.

Ondanks dat Katey zo angstig was, liet ze mij wel haar ogen verzorgen toen deze ontstoken waren. Ze vond dit erg fijn, maar eenmaal losgelaten verstopte zij zich weer. Dit is een tijd zo gebleven.

Uiteindelijk liet ze zich meer zien maar blies ze, wanneer je binnenkwam. Iets wat ze doet wanneer ze het spannend vind.

Naarmate dat de tijd verstreek leerde Katey dat aaitjes toch wel heel fijn waren en kwam ze steeds vaker tevoorschijn. Spelen met iedereen was nog spannend omdat ze kleiner was dan de rest.


Nu is ze nog steeds de kleinste, maar formaat zegt niet alles. Ze klimt en springt als een aapje, besluipt spelend de rest als een panter, maar is vooral een knuffelbeer.

Zoveel gekke fratsen om maar bij je te kunnen liggen. Ze laat zich gewoon vallen in je schoot of vouwt zich bijna dubbel, terwijl ze er luid bij knort. Heerlijk is het, dat ze zo tegen aan je komt liggen.Wanneer je onbekend bent, kan ze het spannend vinden. Dit duurt echter niet heel lang hoor.

Katey vindt knuffelen dus helemaal geweldig. Maar ook stoeien met haar zussen en pleeggenoten, daar zegt ze zeker geen nee tegen. Je zou het niet zeggen, maar zij kan haar mannetje wel staan en is juist vaak degene die begint of bovenop de rest springt.

Ook met de hengel spelen vindt ze geweldig en balletjes op de grond jaagt ze fanatiek achterna.

Klimmen op de klimmuur vind zij ook erg leuk en ze is dan ook vaak te vinden in het hoogste mandje! En koekjes, die doen het toch bij iedereen goed?


Verder vormt Katey een koppel. Dit kan met zus Knofje zijn of Kiara. Ze is met beiden erg hecht.

Eventueel kan er ook gekeken worden of het matched met mama Katniss. Wanneer er interesse is in alle 3, mogen zij ook met zijn drieën worden geplaatst.Voor meer informatie, filmpjes en foto's, verwijs ik je graag door naar: https://www.instagram.com/zarah.and.fosters/Mocht er tijdens de kennismaking een klik zijn, dan mag Katey gelijk mee naar haar nieuwe huisje.

Zij heeft beide entingen gehad en heeft haar castratie achter de rug.


Dus ben jij nou op zoek naar zo'n heerlijke knuffelbeer en kan jij haar die liefde en aandacht geven die zij zo graag krijgt? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in.
Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel en een pootje van Katey.
Geboortedatum 31/05/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij deze lekkere dieren te kunnen bieden wat ze nodig hebben? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.