Kevin

Kevin is een aandoenlijk mannetje met een geschatte geboortedatum van 25-05-2018. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en nu gaan wij op zoek naar een gouden mandje voor hem.

Kevin is nog bang voor mensen maar laat zich al wel redelijk goed aan ons zien. We mogen hem nog niet aaien en hij komt ook nog niet naar ons toe maar blijft wel rustig in zijn verstopplekje liggen als we bij hem in de buurt komen. Ondanks dat Kevin nog bang is voor mensen willen we hem wel al voorstellen omdat er misschien toch iemand is die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen aan het leven met mensen. Er zit dus nog een hele socialisatieklus aan dit mannetje.

In het verblijf waar Kevin zit verblijven momenteel meerdere katjes bij elkaar. Kevin vindt de aanwezigheid van de andere katjes prima maar zoekt ze zelf niet actief op. Hij zou dus eventueel prima met of bij een andere kat-sociale kat geplaatst kunnen worden maar dit is geen vereiste. Kevin is geen “maatje” voor een andere kat maar tolereert ze wel.

Omdat Kevin nog zo bang is voor mensen plaatsen we hem niet in een situatie met kleine kinderen en/of honden.

Kevin zit in een verblijf waarbij hij naar buiten kan en hij vindt het heerlijk om hier gebruik van te maken. We zoeken voor hem dan ook een huisje waar hij op termijn lekker naar buiten zou kunnen. Het liefst plaatsen we hem in een situatie waarbij hij veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren maar na een goede wenperiode zou hij eventueel ook vrij buiten kunnen lopen.

Geboortedatum 25/05/2018
Leeftijd 4 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!