Klaartje

Samen met haar kittens zwierf Klaartje door de straten, op zoek naar een veilig plekje. Gelukkig werd ze opgemerkt door een oplettende voorbijganger die besloot in te grijpen. Zo vonden Klaartje en haar kleintjes hun weg naar onze opvang.

De eerste dagen waren erg spannend voor Klaartje. Alles was nieuw en onbekend, maar al snel begon ze te begrijpen dat we alleen het beste met haar voor hebben. Ze voelde zich elke dag meer thuis en wij kregen steeds meer van haar lieve karakter te zien. Op dit moment verblijft ze bij één van onze pleeggezinnen, samen met haar drie kittens. Zodra de kittens hun nieuwe mandje hebben gevonden, denken we dat Klaartje er klaar voor is om haar nieuwe baasje(s) te ontmoeten!

Het lijkt erop dat Klaartje een tijdje voor zichzelf heeft moeten zorgen. Ze is een beetje onzeker en kan nog voorzichtig zijn in het contact met mensen. Maar haar liefheid is onmiskenbaar; wanneer ze zich op haar gemak voelt, deelt ze liefdevolle kopjes uit. Ze geniet ervan om over haar koppie gekriebeld te worden en spint van genot. Klaartje kletst volop met de leukste kattengeluidjes; jammer genoeg weten we niet waar ze het over heeft. Bij onverwachte bewegingen of geluiden kan ze schrikken en zich even terugtrekken. Gelukkig herstelt ze steeds sneller en komt ze al gauw weer om aandacht vragen.

Omdat Klaartje wat onzeker is, zoeken we voor haar een niet al te druk huishouden. Jonge kinderen in haar buurt kunnen waarschijnlijk wel, maar ze moeten wel weten dat Klaartje nog voorzichtig is. Klaartje is superlief en zal niet snel uithalen.

Klaartje zit nu met haar drie kittens (Koert, Konrad en Katinka) bij een pleeggezin en ze zijn eventueel ook als stelletje te adopteren. Wil jij Klaartje haar rots in de branding worden? Vul dan onderstaand contactformulier in.

De geschatte geboortedatum van Klaartje is 18 juni 2021. Bij een wederzijdse klik mag zij direct verhuizen.

Geboortedatum 18/06/2021
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in de tuin Ja
Wil jij weten hoe knap Klaartje in het echt is? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.