Knofje
Knofje,

Zij is een jonge schildpad poes, met een rode vlek op haar kopje en een sprekend gezichtje. Zij is geboren geschat op 31-05-2022. Ze heeft 2 zussen met de namen Katey en Kiara, met wie zij erg hecht is. Vanaf 03-08-2022, zit Knofje hier in pleeg. Ook haar mama, Katniss is op 10-12-2022 bij mij in pleeg gekomen.


Sinds het begin is er een dynamiek tussen de zussen geweest. Knofje nam vaak de zorg van haar zussen op haar, die angstig waren. Zij was dan ook de verbindende factor tussen hun. Ze vulde hen precies aan en andersom is dat nu ook.


Ook speelde Knofje met haar 2 andere pleeggenoten en was ze vaak de eerste die alles ging ontdekken. Dit terwijl ze het allemaal zelf ook nog erg spannend vond. Maar bij Knofje overwint haar nieuwsgierigheid alles. Nu doet onze Knof het super!

Knofje is erg speciaal, zij kan het met elke kat hier vinden en is ook heel zorgzaam tegenover ze.Ook durft ze nu goed op je af te komen, wanneer ze je kent. Als ze verlegen is, veranderd ze in een soort rupsje en rolt ze grappig over de grond.

Knofje houdt ook echt van spelen. Ze springt dan van hot naar her.

Ze zitten achter elkaar aan en dagen elkaar uit totdat ze met z'n allen ergens lekker uitgeput neervallen. Ze rent rond met haar speeltje of nodigt je uit voor kroeltjes. Ze is enorm fanatiek met de hengel.


Wat ze ook erg leuk vindt hier in huis zijn de vissen. Ze weet dat ze niet te dichtbij mag komen, dus kijkt ze toe van een afstandje.In de tijd dat ze hier heeft gezeten heeft ze mijn hart wel veroverd hoor! Haar gekke fratsen, zachtaardig karakter en speelse ondeugendheid is iets wat haar echt siert.

Knofje is een koppel. Dit kan met zusje Katey zijn, maar ook met mama Katniss.

Wanneer er interesse is in het andere zusje Kiara, zouden de zusjes eventueel ook met zijn drieën geplaatst mogen worden! Dat zou natuurlijk ook heel fijn zijn voor ze.

Voor meer foto's en filmpjes zou ik je graag willen verwijzen naar: https://www.instagram.com/zarah.and.fosters/


Wanneer er een kennismaking is geweest en het een match blijkt te zijn, mag Knofje gelijk verhuizen naar haar nieuw huisje. Ze heeft beide entingen gehad. Ook heeft ze haar castratie gehad.


Dus is Knofje nou dat speciale katje waar jij naar op zoek bent en denk jij dat je haar dat gouden mandje kunt geven? Stuur dan een mail naar dierenasiels@hokazo.nl en hopelijk zien we jou snel!


Een pootje van Knofje.
Geboortedatum 31/05/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Schildpad
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij het nieuwe maatje voor Knofje en Katniss, Katey, Kiara te kunnen worden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.