Koert

Ontmoet Koert, (en eventueel Konrad en Katinka), wellicht jouw nieuwe harige vriendjes!

Om direct met de deur in huis te vallen: deze drie kittens vinden mensen nog steeds een beetje spannend en laten zich nog niet zomaar aaien. Wanneer je ze benadert, blazen ze zachtjes en zoeken ze de veiligheid van hun moeder op. Gelukkig gaat het elke dag een stukje beter. Tijdens het eten mogen we ze al zachtjes kriebelen, dus we hebben er alle vertrouwen in dat ze snel volledig zullen wennen. Dat ze het nog wat spannend vinden is ook niet vreemd; ze zijn op 14 juni gevonden en zitten nu met moederpoes Klaartje bij één van onze pleeggezinnen.

Als de avond valt, is het volop speelkwartier! Koert (rood-wit) is een kleine avonturier die geen hoekje of speeltje ongezien laat. Met zijn nieuwsgierige oogjes en ondeugende streken zorgt hij altijd voor een glimlach op je gezicht. Hij geniet enorm van rennen door de kamer en spelen met zijn broer en zus.

Konrad is bijna helemaal zwart en kan zich daardoor goed verstoppen, maar als je beter zoekt, verraden zijn twee kraaloogjes zijn schuilplaats. Zodra je in zijn ogen kijkt, smelt je direct. Konrad is zeer actief en kan de hele avond spelen en door de kamer rennen.

Katinka is het dappere prinsesje, een prachtig lapje. Met haar sierlijke bewegingen en charmante persoonlijkheid verovert ze ieders hart. Katinka vindt het nog niet fijn als je direct op haar afloopt, maar elke avond komt ze steeds nieuwsgieriger naar ons toe. Op dit moment heeft ze nog meer aandacht voor haar twee kittenbroertjes en is ze vaak bij moederpoes Klaartje om zich heerlijk te laten wassen.

Katinka, Konrad en Koert zijn eventueel ook als stelletje of familie te adopteren. Op dit moment verblijven ze nog met moederpoes Klaartje bij één van onze pleeggezinnen.

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur vol liefde, plezier en zachte pootjes? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat je misschien Koert, Konrad en Katinka kunt ontmoeten. Misschien is één van deze schatjes wel jouw perfecte match! Hun geschatte geboortedatum is 11 mei 2024 en ze mogen bij een wederzijdse klik direct verhuizen.

Geboortedatum 11/05/2024
Leeftijd 2 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Rood-Wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Wil jij voor Koert en Katinka Konrad maar kunnen evt ook apart zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!