Kruimel

https://youtu.be/fNRz4B3ZBtQ

 

Hoi allemaal!

Ik ben Kruimel, een lief lapjes poesje met een ontiegelijk hoge schattigheidsfactor! Rond 07-06-2022 ben ik geboren ergens in de Brabantse buitenlucht. Toen ik gevonden werd door hele lieve mensen was ik best wel ziek. Maandenlang heb ik in het asiel gezeten. Hier ben ik goed verzorgd en ik ben helemaal opgeknapt. Sinds een kleine maand woon ik in een pleeggezin, samen met mijn vriendinnetje Mali. Heb jij een rustig huishouden en wil je ons een warm mandje geven? Lees dan snel verder!

Met mijn lieve gouden oogjes en mijn prachtige lapjes vachtje ben ik een mooie verschijning. Ik kan heerlijk rondtrippelen door de kamer, dan ga ik dicht bij je liggen want dat vind ik fijn. Enorm nieuwsgierig ben ik, en toch ook nog een beetje bang. Snuffelen aan mensen, dat durf ik al. En die stapjes heb ik heel erg snel gezet.

Maandenlang heb ik in een klein hokje in het asiel gezeten. Het was er zo druk. Al die tijd was ik bang. Bang voor andere katjes, bang voor het geblaf van de grote honden en vooral voor de mensen. Ze gaven mij medicatie en ik begreep niet dat ik dat zo hard nodig had. Langzaam begon ik me beter te voelen en knapte ik op, maar ondertussen was ik het vertrouwen in de mens volledig verloren. Zij hadden mij gevangen, opgesloten en pijn gedaan met de zalfjes in mijn ogen.

Toen mijn pleegmama mij op kwam halen was ik ook bang voor haar. Weer een nieuwe plek, weer nieuwe mensen en nieuwe geurtjes. Maar voor het eerst sinds ik gevangen was had ik ruimte. Ruimte om te spelen, te rennen, te klimmen, ruimte om te ontdekken! Samen met Mali beleef ik de grootste avonturen. Wat ben ik enorm gelukkig, en dat straal ik ook uit. Ik ben enorm blij met kleine dingen en alles beschouw ik als een cadeautje.

Mensen vind ik nog steeds best spannend, maar als ik eenmaal aan je gewend ben dan komt dat helemaal goed. Ik heb geleerd dat ik mensen kan vertrouwen en ik vind het nu zelfs heel fijn om bij mijn pleegouders in de buurt te zijn. Heerlijk languit ga ik bij ze op de bank liggen. Ze hoeven me maar aan te kijken of ik begin al te snorren. En ik heb natuurlijk Mali bij me, mijn grote stoere voorbeeld!

Heb jij een rustig huis beschikbaar voor Kruimel en haar vriendin Mali? Deze knappe meiden hebben veel baat bij rust en geduld. Zij zullen in een nieuwe omgeving flink moeten wennen en daar moet goed rekening mee gehouden worden. Deze knappe meiden mogen alleen verhuizen naar een huis met een afgezette tuin of balkon in verband met het beschadigde oogje van Mali.

Heb jij interesse in dit knappe duo? Kom snel kennismaken! Bij een wederzijdse klik mogen ze direct met jou mee.

Geboortedatum 07/06/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Lapje
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet