Laura

Haar naam is Laura, een hele lieve meid, als ik in haar ogen kijk ben ik de weg heel even kwijt. Laura, geboren 3 juni 2022, zo mooi maar nog zo bang voor mensen.


Je kunt haar nog niet aaien of oppakken, maar met liefde en geduld zal ze uiteindelijk uit haar schulp kruipen. Ze heeft echt al stapjes gemaakt, dus het zit er echt wel in om uiteindelijk haar vertrouwen te winnen, het gaat alleen wat tijd kosten. Maar wat is er nu mooier dan zo'n poesje helemaal op te laten bloeien zodat ze kan genieten van een heerlijk poezenleven zonder angsten.


Laura zit in een pleeggezin met sociale kittens waar ze zich aan op kan trekken. Zo leert ze door de reacties van de anderen dat mensen eigenlijk best leuk zijn, vooral als ze iets lekkers hebben. Laura komt inmiddels al aangerend als de koelkast opengaat en likt de smeerkaas van je vingers. Ze heeft een heel vriendelijk karakter en is erg sociaal naar haar soortgenootjes. Voor Laura is het dan ook echt nodig om haar te plaatsen met een sociaal kitten of dat er al een sociale kat aanwezig is bij haar nieuwe baasje.


Laura heeft haar vaccinaties gehad en mag direct verhuizen.

Geboortedatum 03/06/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur zwart/wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij voor Laura zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!