Less

Dit is Less! Less is misschien wel de grappigste, meest ondeugende en liefste kater die ik ooit heb mogen kennen. Hij is geboren op 25 mei 2023 en heeft een ontzettend speciaal karakter. Ik weet zeker dat hij iemand heel erg blij gaat maken.
Less kwam als een erg vermagerd, zwak katje binnen. Maar ondanks alles is hij echt helemaal opgeknapt. Je zou nu echt niet zeggen dat hij ooit een zwak, ziek katje is geweest! Hij is echt de allergrootste knuffelkont die ik ken. Zodra je binnenkort word je begroet met kopjes, gespin en lieve grote oogjes. Hij is dol op aandacht en zodra hij de kans krijgt zit hij op schoot! Zelfs zijn buikje is aaibaar, hij is echt de perfecte knuffel kat. Hij is dol op spelen en enorm energiek, dus iemand die veel aandacht aan hem kan besteden is echt noodzakelijk. Hij is helemaal verliefd op natvoer, als het maar goed smaakt. Ondanks dat hij erg druk is, is hij echt super lief en zachtaardig met mensen zelf. Vandaar dat hij ook goed bij een gezin zou passen met jongere kinderen. Want hij is nou eenmaal dol op aandacht en hij vindt eigenlijk alles prima!
Hij is ook nog eens erg sociaal, want hij is dol op zijn mede pleegkittens. Daar speelt hij ook erg graag mee, maar ook alleen zou hij het prima doen. Zolang er maar genoeg aandacht en speeltijd is. Als je er toch graag nog een katje bij hebt, is onze Depp ook beschikbaar voor adoptie, deze twee zijn een leuk stel samen maar kunnen ook zonder elkaar. Hij zoekt een leuk huisje waar genoeg aandacht gaat zijn voor hem, want het is echt een mensenkatje en heeft veel aandacht en speeltijd nodig.
Less krijgt deze dagen zijn tweede vaccinatie en is dan volledig gevaccineerd. Hij mag vanaf 19 september geplaatst worden. Zijn nieuwe baasje krijgt dan een tegoedbon voor de castratie mee. Heb je interesse in Less (en misschien ook in Depp), vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 25/05/2023
Leeftijd 3 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Cypers
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Ja
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet