Levie

Mooie Levie, samen gevangen met moeder Lida en broertjes Lido en Lenovo. Zo angstig bij binnenkomst maar eenmaal in het pleeggezin zijn ze opgebloeid tot leuke sociale kittens.


De eerste paar dagen zaten ze met z'n drietjes tegen elkaar geplakt veilig in een doosje. Als de één begon te blazen volgden de anderen. Zo ook bij het voorzichtig uit de doos komen, de 2 broertjes voorop en daarna Levie. Zo kon ze zien dat het niet zo eng was allemaal en uiteindelijk liet ook Levie zich voorzichtig aaien. Dat was gelukkig een hele fijne ervaring en zo kwam ze steeds dichterbij voor een lekkere kriebel over haar bolletje.


Levie zal even moeten wennen aan nieuwe mensen, maar dit komt helemaal goed met een beetje geduld. Het zou voor haar erg leuk zijn om met één van haar broertjes (Lido of Lenovo) of met pleegvriendje Rava geplaatst te worden of misschien is er al wel een ander sociaal katje aanwezig bij haar nieuwe baasjes.


Levie heeft haar vaccinaties gehad en mag per direct verhuizen. Haar geschatte geboortedatum is 14 juli 2022.

Geboortedatum 14/07/2022
Leeftijd 4 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Wit-zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Nee
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Heb jij interesse om personeel van Levie te worden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!