Lia

Lia is zwervend op straat gevonden. Haar geschatte geboortedatum is 28 april 2022. Lia was er slecht aan toe. Ze was mager, onderkoeld en zat vol met vlooien. Ook miste ze een deel van haar staart. Ze kon gelukkig snel verhuizen naar een pleeggezin waar ze kon opwarmen en eten.


Ze vond het allemaal wel heel spannend en met haar kleine lijfje blies ze van zich af. Maar als Lia werd opgetild en geknuffeld, dan hield ze al snel op met blazen en begon volop te spinnen met haar oogjes tevreden dicht.


Inmiddels is Lia uitgegroeid tot een ondeugend dametje. Ze kan het goed vinden met de andere pleegkatten in het pleeggezin en wordt met iedereen vriendjes. Het overgebleven gedeelte van haar staartje is goed genezen en functioneert ook prima. Ze vindt vreemde mensen nog spannend en zet dan haar blaasje wel even op. Maar als ze je eenmaal kent dan ontdooit ze snel en geniet volop van de knuffels. Spelen met een pingpongbal vindt ze geweldig en ze rent dan de hele kamer door.


Voor Lia een zoeken we een rustig thuis zonder kleine kinderen. We denken dat ze een kattenmaatje wel gezellig zal vinden. Lia is gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd en mag per direct verhuizen.

Wil jij dit lieve ondeugende dametje een leven vol onvoorwaardelijke liefde geven?

Geboortedatum 28/04/2022
Leeftijd 7 maanden
Kat of Kitten Kitten
Kleur Smoke
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Vind jij dat smoeltje net zo aandoenlijk als wij dat vinden? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.